Történet

Cégünk az Erdélyi Hagyományos Ízek KFT. Debrecenben alakult 2009 Januárjában, és fő tevékenysége, a különböző viszonteladó kereskedelmi egységek, élelmiszerüzletek ellátása friss pékárú termékekkel.

Több éves tapasztalatunk, egyszerű átlátható cégpolitikánk, valamint a folyamatosan bővülő terméklistánk, pozitív visszajelzéseket eredményezett partnereinktől, ami arra adott okot, hogy újabb és újabb területeken képviseltesük cégünket. Jelenleg két megyében tevékenykedünk , Hajdú-Bihar megye és Szabolcs -Szatmár-Bereg megyében.

Alapelvünk, hogy a viszonteladó partnereinket nem érheti semmi negatív körülmény, rugalmas cégpolitikánk mindkét fél előnyös megállapodásain alapul.

Elsődleges célunk közé tartozik, üzleti partnereink, illetve azok pékáru termékek vásárlóinak, igényeinek maximális kielégítése, úgy mennyiségi mind minőségi szinten, ezért cégünk folyamatos fejlesztéseket hajt végre a termelésben és a logisztikai hálózatában egyaránt

Cégünk elhivatottsága, és a folyamatos innovatív fejlesztései segít nekünk abban, hogy egyre meghatározóbbak legyünk a piacon

Termékeink

  • Hétköznapi Kenyerek
  • Kemencében sült adalékmentes kenyerek
  • Magvas kenyerek
  • Teljes kiörlésű kenyerek
  • Prémium péksütemények
Termékek